Snacks

Om gezondheidsproblemen bij uw hond te vermijden, is het vaak beter om zoveel mogelijk natuurlijke  snacks te geven. Hoe minder toevoegingen en hoe puurder de snack, hoe beter voor de gezondheid en hoe smakelijker voor uw hond. 

Een goed kauw bot of een lekkere hardere gedroogde snack vervult de natuurlijke drang van knagen en kauwen én is ook goed voor de tanden. Lekkere, gezonde hapklare snoepjes zijn ook altijd heel handig bij het trainen van uw hond. 

Voor alle snacks (of speelgoed) is het aangeraden om ze onder toezicht te geven. Zo kan u op tijd te kleine stukjes weghalen, kijken of ze voldoende bijten en gewoon kijken dat alles goed gaat. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. Als uw hond diarree zou krijgen door het eten van bepaalde snacks is het best om dit goed te noteren aangezien het kan betekenen dat uw hond overgevoelig of eventueel zelfs allergisch is aan bepaalde diersoorten. Deze kan u dan natuurlijk best niet meer geven.  Zeker altijd goed opvolgen - bv eventuele diarree mag niet al te lang aanhouden. Het is dan best om langs te gaan bij de dierenarts om na te gaan of er niks anders (ziekte, parasiet, ...) speelt of de dierenarts kan bv probiotica adviseren om de darmen wat te ondersteunen. 

 

Snacks producten