Orijen

Orijen

Orijen is een prijswinnende voeding voor hond en/of kat!

VOEDING ZOALS MOEDER NATUUR HET BEDOELD HEEFT!

Terwijl mensen vaak menselijke eigenschappen toekennen aan hun honden en katten, is dit de verkeerde aanpak als het gaat om de voeding. Ondanks een moderne levensstijl, laten de anatomische kenmerken van honden en katten zien dat zij behoefte hebben aan een voeding uitsluitend op basis van (VERS) vlees en (VERSE) vis. Daarom is Orijen Biologically AppropriateTM bereid met ingrediënten voor 80% afkomstig van vlees en vis, en 20% groenten, fruit en kruiden en 0% granen, aardappel, bietenpulp of andere onnodige balast stoffen.

Net als ORIJEN is ORIJEN WHOLE PREY volledig volgens de BIOLOGICALLY APPROPRIATETM filosofie bereid, deze filosofie is:

Honden en katten zijn geëvolueerd als jagers - de specifieke structuur van hun tanden, kaken en spijsvertering systeem classificeert ze wetenschappelijk als carnivoren, ontwikkeld om te leven bijna uitsluitend op een voeding op basis van vlees en vis.

De biologically Appropiate TM filosofie is duidelijk: bereid een voeding rijk en gevarieerd aan vlees en vis, gelijk aan wat een hond of kat in de natuur zou eten en waarvoor zij zijn geëvolueerd.   

Biologically Appropiate TM voedsel wordt bereid met grote hoeveelheden en variaties van ingrediënten zoals moedernatuur het voor honden en katten bedoeld heeft, inclusief nutritioneel hoogwaardige lever, pens en kraakbeen, en zonder hoog glychemische granen en plantaardige eiwitten (aardappel) welke nauwelijks voorkomen in de natuurlijke voeding.

Bron - website fabrikant/groothandel: www.championpetfoods.nl

Orijen producten