Naturis

Naturis

Informatie BellyPet

Naturis is een merk dat toch vrij bekend is als hondenvoeding. Ze hebben zowel brokken, KVV en houdbare worsten.

Jammer genoeg is het niet altijd even makkelijk om informatie te vinden of te verkrijgen van de fabrikant. De analyses op de verpakking van de KVV wijken vaak af van de analyses op de site. Vermoedelijk zijn die op de verpakking niet altijd even juist maar zolang er niks bevestigd of ontkracht wordt door de fabrikant is het toch zeer lastig om een mening over dit merk te geven. En is het ook niet aan te raden dit voer te adviseren aangezien we niks concreets weten over calcium en fosfor bv.

Toen mijn jongste Berner op Naturis KVV stond als pup deed ze het zeker niet slecht en ze is uiteindelijk toch uitgegroeid tot een knappe gezonde volwassen hond. Ze had wel wat groeipijnen dus misschien dat er toch een aantal soorten met (te) hoge calciumwaarden zijn...?

Informatie fabrikant

Naturis is een jong bedrijf dat steeds investeert en innoveert in al zijn producten om de kwaliteit hoog te houden met als doel elke hond een gezonde of een nog gezondere hond te maken. Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden, zonder al te veel mooie praatjes, dure reclame campagnes of dure vertegenwoordigers. Naturis gebruikt het geld liever om hun eten te voorzien van hoogwaardige grondstoffen. 

Naturis is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om een eerlijk product te krijgen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en natuurlijk zonder synthetische toevoegingen. Ze nemen het woord "natuurlijk" letterlijk in iedere betekenis van het woord:

  • enkel natuurlijke grondstoffen voor het voer
  • ook het bedrijf zelf is natuurlijk opgebouwd, al hun energie komt van zonnepanelen
  • de worsten zijn verpakt in doorschijnende vellen waardoor het milieu niet belast wordt met allerlei kleurtjes en printjes
  • de dozen om de worsten te verpakken, zijn heel simpel, bruin en recycleerbaar

Naturis biedt aan:

Versvoer

Droogvoer

Houdbare worsten

Zalmolie

 

Voor algemene info, advies en tips over versvoer, droogvoer en houdbare worsten gelieve de informatie bij "soorten" goed na te lezen.

Bron -  website fabrikant: www.naturis.be

Naturis producten