HerbaFix

HerbaFix

Informatie BellyPet

HerbaFix is een vrij nieuw en dus nog onbekend merk maar het is heel leuk om met een bedrijf te werken dat zo open communiceert over hun producten en analyses. Ook de omega 3 en omega 6 waardes die bij vele fabrikanten ontbreken, zijn bij hen gekend.

Alle 4 soorten scoren heel goed vergeleken met de Fediaf richtlijnen en de geadviseerde gehaltes voor standaard honden. De Red met zijn lagere vetgehalte zou heel goed kunnen zijn voor honden die een beetje gewicht moeten verliezen of makkelijk aanleg hebben tot gewichtstoename. De White met zijn hogere eiwit- en vetgehalte is dan weer ideaal voor pups of sporthonden.

 

Informatie fabrikant

HerbaFix is een Belgisch bedrijf dat koudgeperste hondenvoeding maakt om jouw hond zich goed in zijn/haar vel te doen voelen.

Alle HERBAFIX voedingen zijn koudgeperst. Dit wil zeggen dat de temperatuur van de bereiding niet hoger gaat dat 65 graden zodat de verteerbaarheid van eiwitten zoals kip, zalm en lam veel beter is dan bij een klassieke geëxtrudeerde hondenbrok. Ook voor oliën en vetten, zoals zalmolie, is de koude temperatuur bij de bereiding belangrijk voor het behouden van de versheid. De ingrediënten zoals vb. havermout en volkoren rijst, hebben voor honden wél een voorafgaand kookproces nodig om optimaal te verteren. HerbaFix kiest dus voor elk ingrediënt de meest optimale bereidingswijze.

Juist daarom kiest HerbaFix heel bewust voor koudgeperste hondenvoeding.

Bron - website producent: www.herbafix.be.

HerbaFix producten