Fresco

Fresco

Informatie BellyPet

Net zoals we onze eigen voeding zo natuurlijk en puur mogelijk willen omdat dat nu eenmaal het gezondste is, zoeken we naar iets gelijkaardigs voor onze honden. Zoek niet verder maar kijk eens even naar het aanbod van Fresco.

Net zoals Akyra dat we al langer aanbieden, staat Fresco garant voor echt natuurlijke voeding en snacks gebaseerd op het rauw voer principe maar aan degelijke prijzen. Luchtgedroogde rauwe voeding is inderdaad over het algemeen vrij duur maar Fresco doet echt hun best om de prijs laag te houden.

Ik heb een zo goed als volledige analyse van de rund variant van de voeding gezien en deze is geschikt voor volwassen honden. Ik vond de calcium en fosfor waarden wel wat aan de lage kant (cfr Fediaf richtlijnen) maar net zoals bij rauw voer (KVV) wordt er ook hier aangeraden om de voedingen af te wisselen. Door deze afwisseling van de soorten zullen de gemiddelden van de belangrijkste waarden (calcium, fosfor etc) normaal gezien zo goed als kan overeenstemmen met de voorgeschreven richtlijnen. Maar aangezien de volledige analyses dus niet bekend zijn, kan ik dit niet aanraden voor pupjes. 

Ook heb ik net op Voerwijzer gelezen dat er te weinig magnesium en mogelijks ook te weinig koper inzit dus er wordt aangeraden deze niet continu als hoofdvoeding te geven bv tijdelijk op vakantie of als aanvulling op een compleet menu of afgewisseld wordt met een andere voeding of aangevuld met een magnesiumsupplement.

De snacks zijn niet alleen natuurlijk en puur, ze zijn ook zeer smakelijk - mijn honden vinden ze gewéldig!

Informatie fabrikant

Fresco beziet honden als een deel van de familie dus ze verdienen niks beter dan het beste. Maar in realiteit hebben de meeste hondenvoedingen en snacks grote reclame budgets maar heel slechte kwaliteit. 

De meeste hondenvoedingen bestaan uit minderwaardige ingrediënten, meestal granen en beenmeel geproduceerd met hoge temperaturen en druk. Aangezien de meeste oorspronkelijk aanwezige voedingsstoffen dit proces niet overleven, moet de voedingswaarde komen van kunstmatige vitamines en mineralen die over de voeding gespoten wordt op het einde van het productieproces. 

Vaak wordt er ook reclame gemaakt met "natuurlijk" maar dan komen de grondstoffen vaak vanuit Azië met twijfelachtige, ongekende en jammer genoeg ook vaak schadelijke ingrediënten die dan ook nog eens geproduceerd werden in armzalige werkomstandigheden. 

Daarom dat de eigenaar van Fresco en hondenliefhebber Reiner Hauf hondenvoeding en snacks wou maken die echt natuurlijk zijn gebaseerd op het rauw voer principe maar gemaakt in Duitsland voor degelijke prijzen zodat ze meer toegankelijk zijn voor alle hondenliefhebbers.

Dankzij hem is er nu een geweldige lijn van hondenvoeding en snacks allemaal gemaakt van 1 of gelimiteerde ingrediënten, 100% natuurlijk en zo voedzaam als ze lekker zijn. 100% tevredenheid gegarandeerd!

De faciliteit waar Fresco geproduceerd wordt, is volledig FDA geregistreerd en goedgekeurd door de USDA, heeft regelmatig geaccrediteerde inspectie van de overheid en heeft een strenge IFS-kwaliteitscontrole-audit voor voedselveiligheid, goedgekeurd door TÜV Süd Duitsland.

Bron - website fabrikant: www.frescodogfoods.com

Fresco producten