Farm Food

Farm Food

Farm Food is van oorsprong, en nog steeds, een familiebedrijf dat hun uiterste best doet voor een optimale kwaliteitsgarantie. Kwaliteit is meer dan een goed product!

Farm Food staat voor:

  • Hoge kwaliteitseisen en strenge kwaliteitscontroles. Deze resulteren in een schoon en zuiver kwaliteitsproduct.
  • Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.
  • Onze producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. Wij maken geen gebruik van kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten.

Farm Food: natuurzuivere hondenvoeding, sinds 1982.

Farm Food Fresh is een 100% zuivere diepvries vers-vlees natuurvoer voor honden, de natuurlijke bron van probiotica. Het gemak van vers diepvries voeding met de vertouwde Farm Food kwaliteit.

Tijdens het ontstaan van Farm Food HE, geperste hondenvoeding, in 1982 is gebleken dat een regelmatige "onderhoudsbeurt" met versvlees, op basis van vuile groene pens, noodzakelijk is voor de instandhouding van een gezonde darmflora.

Want versvlees op basis van vuile groene pens bevat veel natuurlijke probiotica.

Droogvoeding en andere verhitte voeders (blikvoer en andere "buiten de diepvries houdbare producten") zijn steriel. Daarom is droogvoeding niet in staat de benodigde bacteriën (de probiotica) te leveren die nodig zijn om een gezonde darmflora op te bouwen en te onderhouden. Echter, hoewel dit nog niet wetenschappelijk is aangetoond, hebben wij al jarenlang de ervaring dat voor een goede opbouw en de instandhouding van de darmflora enkele van deze verloren gegane enzymen en bacteriën noodzakelijk zijn.

Voor algemene info, advies en tips over versvoer, droogvoer en houdbare worsten gelieve de informatie bij "soorten" goed na te lezen.

Bron - website fabrikant: www.farmfood.nl

Farm Food producten