DARF

DARF

Informatie BellyPet

DARF wordt zeker als 1 van de toonaangevende merken binnen de KVV merken gezien - voornamelijk omdat hun meeste soorten biologisch zijn.

Puur op analyse van de belangrijkste waarden heb ik wel gemerkt dat hun calcium en fosfor gehaltes hoger zijn dan gemiddeld en dat ze voor volwassen honden meer richting de bovengrens gaan van wat er maximum aanvaardbaar is volgens de Fediaf richtlijnen (maar nog wel binnen de grenzen) maar voor pupjes is het boven het maximum. Dit wil zeggen dat op basis van de Fediaf richtlijnen ik dit niet zou durven aanraden voor pupjes - zelfs de puppy variant niet.


Informatie fabrikant

DARF is ook een diepgevroren Kant en Klare Versvoeding die bestaat uit eerlijke grondstoffen, afkomstig uit de biologische landbouw, geschikt voor menselijke consumptie.

DARF is ontwikkeld op basis van het BARF principe wat inhoudt dat er voldoende vitaminen en mineralen in zouden moeten zitten waardoor DARF geen premix of iets dergelijks toevoegt. Calcium bron is natuurlijk maw afkomstig uit bot. Aangezien er geen premix wordt toegevoegd, wordt DARF een enkelvoudige Kant en Klare Versvoeding (KVV) genoemd wat wil zeggen dat u de verschillende diersoorten moet afwisselen om tekorten bij uw hond te voorkomen. Aangezien de meeste DARF producten een mix zijn van verschillende diersoorten zit de afwisseling eigenlijk al in de producten op zich. Het is aangeraden om alle ingrediënten te bekijken en ervoor te zorgen dat er voldoende diersoorten inzitten. 

De exacte verhouding kan u vinden onder de specifieke producten.

DARF heeft ook een aantal soorten voor katten.

Voor algemene info, advies en tips over versvoer, gelieve de informatie bij "soorten" goed na te lezen.

Bron – website fabrikant: www.darf.info

DARF producten