Carnivoer

Carnivoer

Informatie BellyPet

Carnivoer wordt zeker ook gezien als 1 van de betere en meer kwalitatieve KVV's. 

Volgens een artikel op de website van een dierenkliniek zijn de analyses van Carnivoer in orde volgens de gangbare richtlijnen. Jammer genoeg heb ik zelf nog geen belangrijke waarden (zoals bv calcium of fosfor) gevonden op hun site, noch op de verpakking van hun KVV dus zelf kan ik hier niks over zeggen.

Voor mijn oudste Berner zocht ik naar wat meer magere KVV varianten en ik heb er bij Carnivoer 2 gevonden nl de eendmix en de wildmix. Carnivoer is enkelvoudig dus ik geef natuurlijk ook nog andere KVV merken en variaties waardoor ze alle voedingsstoffen krijgt die ze nodig heeft. 

Informatie fabrikant

Carnivoer is een bedrijf dat een hoge kwaliteit rauw voer voor honden en katten maakt. 

CarniVoer laat regelmatig een Weende analyse uitvoeren op hun diepgevroren rauwe voeding. Bij iedere productie is een controle op salmonella en enterobacteriacea. Als extra controle doen ze in hun Sterkliniek Any Animal te Heiloo steekproefsgewijs een complete bacteriologie en parasitologie op de verschillende smaken bevroren rauwe  voeding die ze in hun assortiment hebben. Deze controles doen ze om de kwaliteit te waarborgen. Uw dier moet een goed en veilig product krijgen.

Carnivoer is ontstaan om op deskundige wijze voeding te maken die leidt tot een beter functioneren van het lichaam.

 

Voor algemene info, advies en tips over versvoer, droogvoer en houdbare worsten gelieve de informatie bij "soorten" goed na te lezen.

Bron - website fabrikant: www.carnivoer.com.

Carnivoer producten