Bandit

Bandit

Informatie BellyPet

Bandit, gekend als een beregoede biologische KVV waar een best hoog prijskaartje aan vasthangt. Jammer genoeg hoort dat er bij: wil je een goede pure biologische voeding met zoveel mogelijk natuurlijke voedingsstoffen, dan betaal je daarvoor.

Volgens een analyse van een aantal jaren geleden zijn hun KVV soorten geschikt voor volwassen honden en pups maar zelf heb ik nog geen analyse kunnen doen aangezien ik niet alle waarden kan terugvinden, noch op hun site, noch op de KVV verpakking.

Ook al vind ik het niet kunnen dat er geen duidelijke informatieverstrekking naar de klanten toe is (ook al vraag je er naar via email), heb ik vertrouwen in dit merk.

Informatie fabrikant

Bandit - de zuiverste voeding die er is.

Diepvries versvleesvoeding is de nieuwe trend in honden en kattenvoer. Het is voeding die is afgestemd op de behoeften van een carnivoor en niet, zoals de traditionele complete voeders, op onze eigen behoeften. Versvleesvoeding bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen. Een biologische versie van deze voeding bestond er nog niet in Nederland, maar is nu een feit. Biologische voeding bevat vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker voeding.

Bandit verkoopt diverse smaken complete voeders voor de hond en de kat en losse kauwproducten zoals rauwe botten en stukken pens en daarnaast produceert Bandit dieetvoeders die desgewenst op maat (smaak) geleverd kunnen worden voor elk dier met gezondheidsklachten. Alleen de wildmix en de vismix mogen het eko-keurmerk niet dragen omdat vis en wild nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar is. Het Skal keurmerk wordt alleen verleend als er ten minste 95% biologische grondstoffen verwerkt worden en dat ook aangetoond kan worden met de benodigde certificaten. Bij Bandit Diervoeding is te allen tijde na te gaan waar de verschillende grondstoffen vandaan komen.

Er worden ook geen synthetische vitamines toegevoegd en daarmee is het een uniek product. Er is geen enkele voeding op de markt waar geen synthetische toevoegingen in voorkomen. Alle voedingstoffen komen uit de natuurlijke grondstoffen waardoor het een extreem zuivere voeding is. Deze zuiverheid zorgt ervoor dat de hond of kat kan genieten van een optimale gezondheid. Voor een zachte, glanzende vacht, voor sterke botten en spieren, voor schone tanden en vooral voor goed werkende darmen en weinig ontlasting: Bandit Diervoeding.

Bron - website fabrikant: www.banditvoeding.nl.

Bandit producten