Alaska Natural Petfood

Alaska Natural Petfood

Informatie BellyPet

Alaska KVV is ook een vaste waarde binnen de gekende kwalitatieve(re) KVV merken. 

Na analyse kan ik zeggen dat een paar varianten de Fediaf richtlijnen volgen voor de belangrijkste waarden zoals calcium en fosfor enz en dat ze voor zowel puppies als volwassen honden geschikt zijn (waaronder ook de puppy variant). Een aantal varianten zijn enkel voor volwassen honden geschikt en een aantal hebben eigenlijk te hoge calciumwaarden voor zowel volwassen honden als puppies waardoor ze - volgens de richtlijnen - ongeschikt zijn. 

Maar...als je mooi afwisselt tussen al de beschikbare varianten van Alaska dan krijg je een mooi gemiddelde van bv calcium dus dan is het prima voor volwassen honden (niet voor pupjes). 

Informatie fabrikant

Alaska Natural Petfood focust op een gezonde voeding voor uw huisdier(en)!

Dat er een verband bestaat tussen de gezondheid van onze huisdieren en hun voeding gaan steeds meer mensen beseffen. Het is heel logisch dat de natuur een goede lijdraad is voor het samenstellen van het menu van onze hond of kat. Deze huisdieren zijn carnivoren, het zijn dus van huis uit vlees- en prooidiereters. Een voeding gebaseerd op granen, zoals droogvoer (brokken) staat dus haaks op de natuurlijke visie van honden- en kattenvoeding, namelijk: verse, rauwe voeding.

Alaska Natural Petfood is vanuit deze visie ontstaan. Gebaseerd op de BARF- methode (Biologically Appropriate Raw Food) bestaat Alaska Natural Petfood uit rauw spiervlees, vleesbotten, orgaanvlees en voor honden aangevuld met een mix van verse gepureerde groenten. Alleen verse grondstoffen van hoge kwaliteit worden in Alaska Natural Petfood verwerkt, alle benodigde vitaminen en mineralen zijn van nature aanwezig in de verse grondstoffen. Alle ingrediënten zijn geschikt voor humane consumptie.

Elk Alaska Natural Petfood product is een aanvullende voeding. Dit betekent dat een variant op zichzelf geen complete voeding is. Het is daarom van groot belang om goed af te wisselen tussen de verschillende varianten. De Alaska Combi boxen zijn hiervoor een goede uitkomst.

Het openen van de bevroren worsten gaat het gemakkelijkst door met een scherp mes de plastic verpakking in de lengte open te snijden. Leg de inhoud van de worst vervolgens in een afsluitbaar bakje en plaats het in de koelkast (4-7˚C) om het te laten ontdooien. Als het vlees ontdooid is kunt u het aan uw hond voeren of nog maximaal twee dagen in de koelkast bewaren. Serveren op kamertemperatuur.

Ontdooi het voer in een afsluitbare bak in de koelkast zodat het niet in aanraking komt met uw eigen voedsel. Was alle spullen die in aanraking zijn gekomen goed af met warm water en afwasmiddel. Hoe hoger de temperatuur, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef uw huisdier het voer daarom in een koele ruimte en uit de zon. Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het voer kunnen komen, vliegen kunnen bacteriën uit het voer verspreiden.


Voor algemene info, advies en tips over versvoer, droogvoer en houdbare worsten gelieve de informatie bij "soorten" goed na te lezen.
 

Bron - website fabrikant: www.alaska-petfood.nl.

Alaska Natural Petfood producten